Rode Cajun-rijst Rijst
Rode Cajun-rijst
Rijst (witte rijst, lange korrel)
Tomaten
Ui
Gember (vers)
Knoflook
Rode peper
Tomatenpuree
Tabasco
Cajun-kruiden (knoflookpoeder, gerookt zoet paprikapoeder, gemalen zwarte en witte peper, uienpoeder, cayennepoeder, gedroogde oregano, gedroogde tijm, chilivlokken, gemalen zeezout)
Verse oregano
Kook de rijst beetgaar. Fruit in een andere, grote hoge pan de ui met gember en knoflook. Voeg daarna in blokjes gesneden tomaat toe. Voeg vervolgens de tomatenpuree en de rijst toe, eventueel met nog wat water om de rijst geheel gaat te laten koken. Voeg fijngesneden rode peper toe met de cajunkruiden en tabasco. Proef goed en experimenteer met verhoudingen! Serveer de rijst met verse oregano.
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!