Salade meiraapjes & kikkererwten

  • Veldsla
  • 2 kleine meiraapjes,
  • pot/blik bio kikkererwten
  • sesamzaadjes,
  • huttenkase (2 el),
  • extra vierge olijfolie
  • koriander,
  • citroensap,
  • peper, zout.

 

Was de salade en doe in een kom. Spoel de kikkererwten goed af en doe de helft bij de salade. Snij rauwe meiraapjes in dunne schijfjes of kleine blokjes en de koriander fijn, doe dit ook bij de salade. Voeg 2 eetlepels Hüttenkäse toe. Strooi wat sesamzaadjes door de salade en breng het op smaak met olie, citroensap, zout, peper en wat koriander.

1 antwoord
  1. Dedicated servers
    Dedicated servers zegt:

    Je kunt ze ook koken en dan pureren, je kunt ze bereiden in de oven en je kunt ze rauw verwerken in een salade, rauwkost met dip of in dunne schijfjes op brood. Jonge meiraapjes hoef je niet te schillen alleen aan de boven- en onderkant het kapje verwijderen is voldoende.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *