Rode Cajun-rijst Rijst

Rode Cajun-rijst

Rijst (witte rijst, lange korrel)

Tomaten

Ui

Gember (vers)

Knoflook

Rode peper

Tomatenpuree

Tabasco

Cajun-kruiden (knoflookpoeder, gerookt zoet paprikapoeder, gemalen zwarte en witte peper, uienpoeder, cayennepoeder, gedroogde oregano, gedroogde tijm, chilivlokken, gemalen zeezout)

Verse oregano

Kook de rijst beetgaar. Fruit in een andere, grote hoge pan de ui met gember en knoflook. Voeg daarna in blokjes gesneden tomaat toe. Voeg vervolgens de tomatenpuree en de rijst toe, eventueel met nog wat water om de rijst geheel gaat te laten koken. Voeg fijngesneden rode peper toe met de cajunkruiden en tabasco. Proef goed en experimenteer met verhoudingen! Serveer de rijst met verse oregano.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *